Wie is Wie?

Trainers

Dany De Clerck

 Dany De Clerck werd geboren op 3 juli 1964. Hij begon met judo in februari 1978. Dany is trainer A en vijfde dan. Zijn toki waza's zijn tai otoshi, ko uchi gari, sumi gaeshi en katame waza. Zijn hobby's zijn conditietraining, muziek, films en strips. Hij is ook een grote Bruce Springsteen- fan. Dany is de hoofdtrainer van de club en geeft
voornamelijk les in de derde groep.

Gerda Paesbrugghe

 

 

Gerda Paesbrugghe werd geboren op 3 augustus 1957. Ze begon met judo in 1972. Haar toki waza is o uchi gari. Verder houdt ze van lezen en fietsen. Gerda is de lesgever in de eerste groep. Zij laat de jongsten kennis maken met het judo en leert hen de basis aan. 

Stefanie Blomme

Stefanie werd geboren op 13 augustus 1985 en begon in 1990 met judo bij judoclub Moorsel. Ze is tweede dan en trainer B. Haar toki waza is ippon seoi nage. Naast judo houdt ze ook van knutselen en naaien. Stefanie geeft vooral les in de tweede groep.

Simon Tonnard

Simon werd geboren op 19 januari 1985 en begon op 6-jarige leeftijd met judo in 1991. Simon is trainer B en derde dan. Zijn toki waza is uchi mata. Sporten, lezen, koken en genieten van het leven zijn de andere interesses van Simon.

 

David Tonnard

David werd geboren op 7 maart 1983. Hij begon met judo op 8-jarige leeftijd in 1991. Zijn toki waza is ippon seoi nage links met een rechtse kumi kata. David is derde dan en initiator judo. Naast judo zijn ook dansen en bier hobby's van hem. David geeft hoofdzakelijk les in de derde groep aan de volwassenen.

Linse Verfaillie


Linse werd geboren op 19 december 1991. Ze begon met judo in 2001 op 10-jarige leeftijd. Haar toki-waza is harai goshi. Naast judo is ook de hondenschool een hobby van Linse. Linse assisteert Gerda altijd in de eerste groep. Linse heeft een diploma van kleuteronderwijs.